Amerika spoznaj svojo prvo damo (skozi oči Američana)

Ni ravno gonilna sila, kot je recimo Hillary Clinton in verjetno ne bo igrala tako vidne vloge, kot na primer Michelle Obama, vendar Melania Trump je nova prva dama ZDA pa če je to Američanom všeč ali ne. Morda bo zaznamovala katero drugo področje, ki za prvo damo morda ni tako samoumevno, morda bo znala izkoristiti svoj položaj in bo svojo novo vlogo uspešno zlila s svetom mode, iz katerega izhaja in v katerem se dobro znajde, morda pa je ravno to področje, kjer lahko pusti svoj pečat?

Na Face it smo zbrali nekaj najmarkantnejših dejstev o bodoči prvi dami v ZDA, ki jih izpostavljajo Američani.

 

vir: Getty Images
vir: Getty Images

46-letna manekenka iz Slovenije se je leta 1998 poročila z 24 let starejšim Donaldom Trumpom. Skupaj imata sina Barrona Trump, ki neobičajno za mladeniče njegovih let z veseljem obleče obleko in kravato.

Kljub temu, da v svojih govorih zaenkrat ni blestela, je očitno precej razgledana, saj se lahko pohvali z znanjem kar petih jezikov: Slovenščine, Angleščine, Francoščine, Nemščine in Srbohrvaščine.

 

vir: Getty Images
vir: Getty Images

Ko se je znašla pod udarom kritik na spletu, se je Melanija zavezala, da se bo kot prva dama zavzemala za omejevanje in izkoreninjenje ustrahovanja na spletu. Ob to se je obregnila Lady Gaga (goreča podpornica Hillary Clinton), ki je na twiterju zapisala, da je ta izjava čista hinavščina, kajti po njenem je Melanijin mož Donald eden največjih nasilnežev, kar jih svet pozna.