Jennifer Aniston razkrije, zakaj se oživitev legendarne serije Prijatelji ne bi obnesla (face it)

friends

Vse odkar se je končala mega popularna serija Prijatelji, oboževalci zahtevajo njeno oživitev. In glede na to, da je od zadnje epizode minilo že 12 let, je želja očitno precej močna. Skozi leta se je zasedba pojavljala v javnosti v parih, v raznih pogovornih oddajah ali resničnostnih šovih, vseh šest skupaj pa se skupaj pojavlja zelo redko, kljub temu, da sami trdijo, da se redno dobivajo na prijateljskih večerjah.

prijatelji serija
vir: Hooked on Houses

Nedavno je Jennifer Aniston užalostila oboževalce serije, ko je dejala, da oživitve najverjetneje ne bo, saj si ne predstavlja, kako bi jo v današnjem času lahko izvedli.

prijatelji serija
vir: Imgur

Letos, ko se je celotna zasedba Prijateljev (razen Matthewa Perry, ki je bil zadržan) zbrala v poklon Jamesu Burrowsu, kateri je režiral številne epizode serije, so bili največji oboževalci v deliriju, saj so pričakovali, da bodo ob tem dogodku napovedali oživitev serije. Na njihovo veliko razočaranje se to ni zgodilo. Vseeno pa so se tudi po tem dogodku še vedno širile govorice, da so se stvari le pričele dogajati v pravi smeri in da bo vseeno prišlo do oživitve.

prijatelji serija
vir: The Daily Beast

 

prijatelji serija
vir: Radio Times