Kaj vaš spalni položaj razkriva o vaši osebnosti (face it)

Ste vedeli, da vaš spalni položaj pove zelo veliko o vaši osebnosti? Pozorno si oglejte spodnjo sliko in izberite položaj, ki vam najbolj ugaja za spanje. Se strinjate z opisom?

vir: Brightside
vir: Brightside

1.) Če ne morete zaspati brez da pokrčite kolena, medtem ko ležine na boku, potem ste mirna in zanesljiva oseba. Ni vas lahko užaliti in ne bojite se prihodnosti. Nosite nasmešek na obrazu tudi v najbolj turobnih zimskih jutrih in se lahko brez problemov prilagodite praktično vsem spremembam, ki se vam zgodijo v življenju.

2.) Če večinoma spite v položaju fetusa (zarodka v maternici), potem pogosto čutite potrebo, da bi bili zaščiteni, razumljeni, da bi ljudje z vami sočustvovali. Ko se zvijete na ta način, se poskušate distancirati od problemov, s katerimi se soočate v vsakdanjem življenju. Osebi z vašimi talenti bi odgovarjalo delo, kot je slikanje, učenje plesa ali pisanje bloga.

3.) Če spite na trebuhu z rokami stran od telesa, potem ste vodja. Ste impulzivni in prevzemate iniciative, skrbite za red v vašem osebnem in tudi poklicnem življenju. Najverjetneje ste pristaš planiranja vnaprej in nimate radi presenečenj. Lahko se pohvalite z vztrajnostjo in odgovornostjo, ki vam pomagata pri doseganju velikih uspehov.