Kaj vaš spalni položaj razkriva o vaši osebnosti (face it)

4.) Tisti, ki spite na hrbtu, ste pozitivne osebe, ki ljubijo življenje. Navajeni ste biti v središču pozornosti in uživate v dobri družbi. Pri delu ste racionalno trmasti in vztrajni, verjamete v resnico, zato je iz vaših ust le redko slišati laž. Ljudje, ki spijo v tem položaju, imajo pogosto zelo močne osebnosti.

5.) Če spite kot vojak v postroju, ležite na hrbtu z rokami ob telesu, potem ste najverjetneje dobro prilagojena oseba, ki jasno ve, kaj so njeni cilji v življenju in stremi k njihovi izpolnitvi. Znate biti strogi, pedantni in zahtevajoči, ampak največ zahtevate predvsem od samega sebe.

6.) Če spite na trebuhu z eno nogo dvignjeno, z roko pa objemate vzglavnik, imate najverjetneje nepredvidljivo osebnost, kar vas pogosto potegne raznovrstne dogodivščine. Vaša volja se lahko spreminja zelo nenadno, kar lahko zmede ljudi, ki vas obkrožajo, saj vas težko ocenijo. Pogosto ste neodločni in s težavo sprejemate odločitve. Na splošno, v privatnem in službenem življenju, ste pristaš stabilnosti, miru in tišine ter temeljitosti.

Opisanih je 6 tipičnih spalnih položajev. Če je vaš položaj za spanje drugačen od vseh zgoraj naštetih, to najverjetneje pomeni, da imate večplastno osebnost, ki v sebi skriva neslutene globine, katerih še niti sami niste uspeli dokončno raziskati in razumeti.