Nerodne zgodbe ljudi, ki so jih starši zalotili “v akciji” (face it)

Mož in žena

vir: Shutterstock/tommaso lizzul
vir: Shutterstock/tommaso lizzul

Imam dve zgodbi, ena je moja, druga je od moje žene.

Moja… Mama je bila zaposlena, oče je bil invalidsko upokojen. V domu za starejše je vsak dan obiskoval mojo babico, da se je preprilčal, da je pojedla kosilo. Nobenega od staršev doma. Jaz potrebnež. Punca nimfomanka. V dnevni sobi, iz katere steklena vrata vodijo na verando, sva se “predajala užitkom”. Zatopljena v akcijo nisva bila pozorna na dogajanje okrog naju. Oče je prišel hitro domov, odprl vrata na verandi, zagledal dogajanje, se obrnil in usedel na verandi. Punci je bilo zelo nerodno, se obleče in odide. Oče se vrne in pravi: “Tudi jaz sem bil nekoč mlad. Bodi rad, da sem te zalotil jaz in ne mama.”

Ženina… Ko sva se z ženo spoznala sva bila oba v poznih dvajsetih, pripovedovala sva si zgodbice iz najine preteklosti. Preteklost je pač preteklost, kasneje sva se poročila.
Pri sedemnajstih letih, ko je bila njena mama v trgovini, je na obisk prišel njen fant in seveda sta se odločila izkoristiti čas, ko sta sama. Mama se vrne iz trgovine, pred zaprtimi vrati sobe sliši, kaj se dogaja, se obrne in počaka v dnevni sobi na koncu hodnika. Ko prideta iz sobe, zagledata mamo sedeti na kavču in ta pravi: “Mislila sem potrkati, pa sem raje počakala, da končata…” Škoda, da je umrla preden sva se spoznala, izgleda, da je bila kul ženska. (Jaybird1974)